Uživajte u obavljanju posla
FORD TRANSIT CONNECT ACTIVE
Prostor za cijeli tim
FORD TRANSIT CONNECT 
Maksimalna učinkovitost
FORD TRANSIT CONNECT
Neka vaš kombi brine o sigurnosti. Vi vodite posao.
FORD TRANSIT CONNECT + SECUIRIALERT

TRANSIT CONNECT

Uz sofisticirani novi izgled, praktičnu unutrašnjost i naprednu tehnologiju, Transit Connect pravi je izbor za vas.

Čvrstoća, izdržljivost i funkcionalnost zaštitnih značajki Transita i dalje ostaju, uključujući pregradu za utovar i fleksibilno sjedalo suvozača. S opcijama kratkog i dugog međuosovinskog razmaka koje osiguravaju obujam tereta do 3,6 m³ (VDA), nosivost do 982 kg i stilove karoserije uključujući furgon i kombi s dvostrukom kabinom. 
FURGON
Prostran, dobro raspoređen i vrlo funkcionalan: prtljažni prostor ima pregradni dio pune visine i širine (sa staklima ili bez) i izbor između dva ili tri sjedala u kabini. Klizna bočna vrata i simetrična stražnja prtljažna vrata dolaze kao standard. Osim toga, možete odabrati ostakljena stražnja vrata s opcijom pranja/brisanja i grijanog odmagljivanja. 
DOUBLE CAB
Uz dva sjedala u prvom redu, kombi Transit Connect ima dodatni red od tri sjedala. Pomična mrežasta pregrada odvaja drugi red sjedala od prtljažnog prostora.
Transit Connect
ZNAČAJKE KOJE ČINE RAZLIKU

KLJUČNE ZNAČAJKE

APLIKACIJA ZA POVEZIVANJE VOZILA
Bez obzira posjedujete li jedan kombi ili više njih, aplikacija FordPass Pro otključava svijet pametne tehnologije. Dizajniran posebno za poslovna vozila, sa značajkama kao što su SecuriAler i Vehicle Health Alerts, FordPass Pro vam osigurava sigurnost i jednostavnu vožnju.
Hidrotretirano biljno ulje (HVO)
Hidotretirano biljno ulje temelji se na otpadnim uljima. To je oblik obnovljivog parafinskog dizelskog goriva proizvedenog od širokog spektra sirovina uključujući i otpadno jestivo ulje.
Poznato kao i obnovljivi dizel, hidrotretirano biljno ulje može se koristiti u Ford Transitu umjesto običnog dizela. 
U usporedbi s konvencionalnim fosilnim gorivima, HVO je ekološki prihvatljivija alternativa koja može značajno smanjiti emisije stakleničkih plinova u usporedbi s dizelskim gorivom za pumpe, osobito ako se proizvodi od recikliranih sirovina.
FORD ECOBLUE DIESEL MOTOR
Naši dizelski motori TDCi od 75 KS, 100 KS I 120 KS impresioniraju svojom profinjenom snagom i vrhunskom učinkovitošću. Bez obzira je li vaš Transit Connect na gradskim cestama ili dugim vožnjama autocestom, njihov glatki prijenos okretnog momenta neprocjenjiv je na usponima ili prilikom pretjecanja.
UTOVAR STVARI
Predmete do 3 metara duljine jednostavno možete utovariti u L1 kombi, zahvaljujući praktičnoj pregradi za utovar. Modeli L2 mogu prevoziti predmete duljine 3,4 metara.
ACTIVE PARK ASSIST
Pomoć pri parkiranju može vam pomoći kod bočnog parkiranja. Jednostavno pritisnite tipku i senzori ovog inovativnog sustava lociraju odgovarajući prostor dok se parkirate. Sve što trebate učiniti je upravljati gasom, mjenjačem i kočnicom (sljedeći upute na zaslonu i zvučne signale).
PRE-COLLISION ASSIST
Pre-Collision Assist detektira vozila i pješake na cesti ispred vas ili one koji bi vam mogli prijeći put i upozorava vas na njihovu prisutnost. Ako ne reagirate na vrijeme, sustav automatski aktivira kočnice. Ova tehnologija osmišljena je kako bi pomogla smanjiti ozbiljnost nesreća ili pomoći pri izbjegavanju istih, a funkcionira kod brzine do 80 km/h.