Izražajni stil i nova tehnologija
NOVI FORD FOCUS
Moderan dizajn
NOVI FORD FOCUS

NOVI FORD FOCUS

Uz upečatljiv novi dizajn i modernu tehnologiju, novi Ford Focus osigurava jedinstveno iskustvo vožnje.

Tehnologija najnovije generacije uključuje i inteligentni SYNC 4 sa 13,2-inčnim zaslonom. Vrhunska povezivost i Ford Secure održavaju odličnu povezivost i omogućuju pristup visokotehnološkim sigurnosnim značajkama.

Uđite u elektrificirani svijet učinkovitosti i kontrole s novim EcoBoost hibrid Powershift automatskim mjenjačem koji je napravljen da svaku vožnju učini užitkom. Prtljažnik sadrži i „mokru zonu“ za mokre predmete, tepih i bočne obloge te vertikalni razdjelnik za bolju i praktičniju organizaciju prtljažnog prostora. Odaberite između robusne praktičnosti Ford Focus Activea, jedinstvene udobnosti Connecteda ili sportskog ST-Line.

KLJUČNE ZNAČAJKE

Ford Focus na djelu
Tehnologija koja pojednostavljuje život
Novi Ford Focus ima novi SYNC 4. Sustavom se upravlja putem novog središnjeg zaslona osjetljivog na dodir od 13,2 inča, koji ima bežično povezivanje Apple CarPlay i Android Auto. Novi poboljšani zaslon također uključuje i kontrole za grijanje i ventilaciju.
Novi Focus EcoBoost hibrid


Novi Focus po prvi puta nudi automatski mjenjač za EcoBoost blagi hibrid 48-voltni hibridni pogon. Automatski Powershift sa sedam stupnjeva prijenosa i dvostrukom spojkom** čini vožnju manje zahtjevnom – osobito u gradskom prometu te tijekom zaustavljanja.

**Automatski Powershift dostupan je kao opcionalna značajka na 1.0 EcoBoost hibrid (MHEV) modelima.