Nova snaga
Novi Ford Transit
Napravljen za najteže poslove
Novi Ford Transit
Idealan za posao

FORD TRANSIT

Inteligentna tehnologija. Snažniji i učinkovitiji motori. Svestrana izvedba s pogonom na sve kotače. Dodatna snaga s novim modelom od 5 tona. Ovo je najčvršći, najpouzdaniji Ford Transit do sada.

ODABERITE SVOJ MODEL

Jedan, dva ili više putnika. L2, L3, L4 duljine, H2 i H3 visine.

Odaberite svoj Ford Transit i krenite u nove avanture.
FURGON
Maksimalna nosivost i kapacitet.

Transit furgon ima najveću nosivost u ponudi Ford Transita. Tri međuosovinska razmaka i dvije opcije visine, ovaj furgon isporučuje do 15,1 kubičnih metara teretnog prostora. Za jednostavan pristup tu su bočna klizna vrata, stražnja vrata i ugrađena stepenica na stražnjem odbojniku. 
TRANSIT S DVOSTRUKOM KABINOM
Siguran prijevoz putnika i opreme.

Dostupan u tri međuosovinska razmaka i dvije visine. Ovaj Transit praktičan je za prijevoz do sedam osoba. Potpuno ostakljena klizna bočna vrata osiguravaju praktičan pristup do četiri sjedala u drugom redu. Iza pregrade nalazi se 10,6 kubičnih metara fleksibilnog prtljažnog prostora.

Dizajniran sa stilom
Vanjski izgled novog Transita donosi svjež izgled kultnom dizajnu. Unutrašnjost s novom instrument pločom i nizom tehnologija osiguravaju vam ugodno i sigurno putovanje.
ZNAČAJKE KOJE ČINE RAZLIKU

Ključne značajke

SNAGA NOSIVOSTI
Transit osigurava impresivan teretni prostor u sve tri dimenzije, duljinu, širinu i korisnu unutarnju visinu. S 15,1 kubičnim metrom teretnog prostora možete smjestiti teret dužine do 3 metra. S novim modelom od 5 tona koji nudi nosivost od 2,4 tone sada možete prevoziti sve što vam je potrebno za posao. Široka bočna vrata, optimizirana visina otvaranja i stražnja pristupna stepenica također osiguravaju jednostavan pristup vašim predmetima.
2.0L ECOBLUE DIESEL MOTOR
S nizom naprednih 2,0-litrenih dizelskih motora Ford EcoBlue, Transit je snažniji i učinkovitiji nego ikad. S četri dostupna pogonska sklopa koji nuude do 185 KS konjskih snaga, zajamčeno je da ćete pronaći onaj koji zadovoljava sve vaše potrebe.
BLAGI HIBRID
Kako bi se povećala učinkovitost, Transit je sada dostupan kao EcoBlue hibrid. Mali električni motor na baterijski pogon radi s konvencionalnim motorom kako bi pomogao smanjiti potrošnju goriva kada je potražnja za snagom niska.
MAKSIMALNA SIGURNOST
Pre-Collision Assist s detekcijom pješaka koristi tehnologiju radara i kamere za skeniranje ceste ispred. Ako se otkrije opasnost od sudara s vozilom, pješakom ili biciklistom, tada dobivate upozorenje. Ako ne reagirate na vrijeme, sustav će automatski primijeniti kočenje kako bi pomogao smanjiti ozbiljnost ili čak eliminirati sudar.

DODATNA SNAGA OD 5 TONA
Nova varijanta GVM (bruto masa vozila) od 5 tona donosi najveću nosivost ikada kod Transita, te osigurava nosivost do 2457 kg. 

Ova dodatna snaga čini Transit od 5 tona idealnim kandidatom za teške poslove. Veći međuosovinski razmak i konfiguracija karoserije Jumbo furgona (L4 H3) osigurava vam prostor i snagu. 

Jači nego ikada. Novi, snažan Transit spreman je za rad.
POGON NA SVE KOTAČE
Zaleđene zimske ceste, blatnjave prilaze staze - kamo god da vas posao odvede, pogon na sve kotače (AWD) daje vam samopouzdanje i sigurnost. Inteligentni pogon na sve kotače osigurava siguran napredak na zahtjevnim površinama. Pritiskom gumba ili kao odgovor na uvjete vožnje, AWD drži vas i vaš teret na cesti. A za povećanje težine od samo -60 kg dobivate dodatnu svestranost.