NOVO DOBA
POTPUNO ELEKTRIČNI E-TRANSIT
ČINI SVE RAZLIKE
NOVI E-TRANSIT
BEZ EMISIJA
FORD TRANSIT

Potpuno novi E-Transit

Potpuno električni. Bez kompromisa. Novi Ford E-Transit je naš prvi, potpuno električni, teretni furgon.

Električni Ford Transit je stvoren sa namjerom da vašem poslovanju omogući postizanje održivih ciljeva bez stvaranja kompromisa u sposobnosti, svestranosti i izdrživosti. Baterija od 400-volti sa 68 kWh iskoristive snage, s kojom je opremljen Ford E-Transit, obavlja sav težak posao, tako da više nikada nećete morati brinuti o zonama niske emisije te pruža impresivan domet do 317 km s jednim punjenjem.

E-Transit dostupan je u dvije varijacije visine i tri dužine te nudi do 15,1 kubičnog metra teretnog prostora.

ODABERITE SVOJ E-TRANSIT

Bilo da dajete prednost dodatnim putnicima ili povećanom tovarnom prostoru, zatvorenom furgonu ili kabini s otvorenom šasijom - pronađite idealan Ford E-Transit za sebe i vaše poslovanje.
Furgon
Ukupna masa vozila: 3.5 tone, 
3.9 tone, 4.25 tone

Međuosovinski razmak: L2, L3, L4

Visina: H2, H3

Double cab-in-van
Ukupna masa vozila: 3.9 tone, 
4.25 tone

Međuosovinski razmak: L3

Visina: H2, H3

Single chassis
Ukupna masa vozila:  3.5 tone, 3.9 tone, 4.25 tone

Međuosovinski razmak: L3, L4

Visina: N/A

IZGLED KOJI ČINI RAZLIKU

Punjenje E-Transita

Bez napora
U suradnji s našim partnerima možemo vam pomoći u instalaciji vašeg hardvera i softvera za punjenje. Na mjestu punjenja električnog kombija, instaliranom na vašem posjedu, možete napuniti svoj E-Transit od 0 – 100% za oko 8 sati*.
U javnosti
Punjenje vašeg E-Transita na javnoj punionici je jednostavno. FordPass mreža za punjenje ima preko 200.000 punjača diljem Europe. Stanice za brzo punjenje velike snage iz IONITY-a imaju 450 lokacija, svaka sa više priključka za punjenje.
Kod kuće
Jednostavno uključite svoj E-Transit u električnu mrežu za jednostavan način punjenja. Alternativno, instalirajte Ford Connected Wallbox kućno punjenje za veću udobnost, brže vrijeme punjenja i kako biste bili sigurni da je vaš električni kombi spreman u isto vrijeme kada ste i vi spremni za polazak.

TEHNOLOGIJE BUDUĆNOSTI

SYNC 4
SYNC 4* je informacijsko-zabavni sustav povezan s bazom podataka, naprednim planiranjem ruta i glasovnim prepoznavanjem razgovora. Povezivost s bazom podataka omogućuje ažuriranje softvera Ford Power-Up-a kako bi se osiguralo da se sustav uvijek razvija. Također, opremljen je s bežičnom integracijom pametnog telefona te novim 12” dodirnim zaslonom.
FORD Telematika
Upravljate voznim parkom sa više od pet vozila? Ford Telematika može pomoći u povećanju produktivnosti i minimiziranju zastoja vozila. Snažni uvidi temeljeni na podacima omogućuju vam razumijevanje svakodnevnih operacija vaše flote. Vrlo brzo možete imati uvid u zdravstveno stanje vozila i poboljšati produktivnost brzim rješavanjem svih identificiranih problema koji zahtijevaju pozornost. **

** Neke od navedenih značajki trenutno su ograničene te kao takve za sada nisu dostupne na našem tržištu.

FORDPASS PRO
Bez obzira radite li s jednim vozilom ili upravljate s više vozila, FordPass Pro vam daje alate za njihovo zdravlje, sigurnost i neometano funkcioniranje. Besplatna aplikacija omogućuje vam pregled lokacije i zdravstvenog stanja vašeg vozila, daljinsko zaključavanje ili otključavanje vrata, upravljanje rasporedom punjenja i još mnogo toga.
BESKONTAKTNO UPRAVLJANJE
Upotrijebite aplikaciju FordPass Pro na svom pametnom telefonu za postavljanje željene temperature u kabini i aktiviranje kontrole klime iz svog doma ili ureda. Vaš E-Transit će biti unaprijed pripremljen i čekati vas kada dođe vrijeme da sjednete za volan.

Beskompromisna sposobnost

PRO SNAGA
E-Transit omogućuje vam napajanje vašeg alata. Dostupan kao dodatna oprema, Pro Power isporučuje 2,3 kW snage bez potrebe za generatorom. Uključite svoje bušilice, pile, prijenosna računala i ostali alat u ugrađenu utičnicu i krenite na posao. 
Neovisni stražnji ovjes
Stražnji ovjes E-Transita redizajniran je kako bi se povećala nosivost i poboljšale performanse. Možete nositi do 1.758 kg tereta, a neovisan stražnji ovjes za teške uvjete rada poboljšat će upravljivost i vuču u opterećenim i neopterećenim uvjetima. 
VELIKI PROSTOR
Beskompromisna sposobnost zahvaljujući inteligentno dizajniranoj bateriji nalazi se ispod glavnog tijela električnog kombija kako bi se dobilo na količini prostora u vozilu. E-Transit dolazi u izboru od pet konfiguracija karoserije, tako da ćete imati između 9,5 i 15,1 m3 prtljažnog prostora.

VOŽNJA BEZ EMISIJA

NULTE EMISIJE
Ako često putujete u velike europske gradove, potpuno električni E-Transit savršeno je rješenje za vas. Uz nultu emisiju tijekom vožnje, bit će vam omogućen nesmetan pristup gradskim središtima i drugim zonama s niskim emisijama.
Izbor režima vožnje
E-Transit dolazi  s tri odabrana režima vožnje. Svaki od njih prilagođava različite postavke kako bi optimizirao performanse za uvjete. Normal je za svakodnevnu vožnju; Slippery poboljšava upravljanje u mokrim ili ledenim uvjetima; a Eco vam pomaže da izvučete maksimum iz baterije.
ECO način rada
Eco režim povećava preostalu snagu baterije. Sustav ograničava najveću brzinu, smanjuje brzinu ubrzanja i koristi manje energije za kontrolu klime. Kako biste povećali domet svog E-Transita i izvukli maksimum iz baterije, aktivirajte L-Mode za pojačanu brzinu kojom se baterija puni kada pritisnete kočnicu.
ROTACIJSKI MJENJAČ
Rotacijski mjenjač stupnjeva prijenosa omogućuje vam potpunu kontrolu nad naprednim mjenjačem, omogućujući vam odabir stupnjeva prijenosa jednostavnim okretanjem kotačića. Zamjena konvencionalnog mjenjača također oslobađa prostor za čišći i prostraniji interijer.
ELEKTRIČNA PARKIRNA KOČNICA
Parkirna kočnica E-Transita oslobaša prostor u kabini i jednostavna je za upotrebu. Za aktiviranje kočnice samo povucite prekidač na kontrolnoj ploči prema sebi.

TROŠKOVI ODRŽAVANJA

Manji troškovi
Prebacivanje na električni furgon omogućuje vašoj tvrtki da iskoristi prednosti jeftinijih troškova vožnje vozila. Punjenje košta znatno manje od punjenja goriva, a ako svoj E-Transit punite kod kuće ili na poslu, a ne u javnosti, troškovi će biti još niži, pogotovo ako iskoristite snižene tarife energije preko noći.
Smanjeni troškovi održavanja
Računajte na smanjenju do 40% na trošak usluge vlasništva. S manje pokretnih dijelova, električni kombiji obično koštaju manje za servis od dizel kombija. To pomaže smanjiti vrijeme zastoja vozila i povećava produktivnost vašeg poslovanja.
E-TRANSIT JAMSTVO
E-Transit je pokriven osnovnim jamstvom od 3 godine/60.000 km. Dodatno jamstvo na bateriju od 8 godina/100 000 km i 12-godišnje jamstvo protiv perforacije.**