Privlačan iz svakog kuta
FORD ECOSPORT
Samopouzdana vožnja? Isprobajte
FORD ECOSPORT
Život je vani
FORD ECOSPORT ACTIVE
Započnite nova putovanja
Ford ECOSPORT

FORD ECOSPORT

Dizajniran za urbanu džunglu. Napravljen da ju zaobiđe.

Ford EcoSport dolazi s višestruko nagrađivanim 1.0L Ford EcoBoost benzinskim motorom.

Gdje će vas odvesti?

MAKSIMALNA UDOBNOST
Ne dajte da vas sputava okvir grada. Samo vi odlučujete o smjeru u kojem ćete krenuti u novom Ford SUV-u. 
Samopouzdanje u vožnji
Sjednite za upravljač i upravljajte nizom naprednih tehnologija za pomoć u vožnji. Pametni sustav uključuje Hill Start Assist (pomoć pri kretanju na uzbrdici) LED svjetla za dnevnu vožnju i prepoznavanje prometnih znakova.
Blue Lightning Ford EcoSport
Performanse i učinkovitost
Novi Ford EcoSport dolazi s višestruko nagrađivanim 1,0-litrenim EcoBoost benzinskim motorom i nudi izbor između 125 KS i 140 KS. Pronađite motor za sebe.
Motor EcoSport Ford
Praktičan i inteligentan
Ford EcoSport dizajniran je kako bi poboljšao vaše iskustvo vožnje; zvučni sustav B&Q (dostupan kao dio dodatnog paketa X-Pack) koje pruža bogato i snažno iskustvo slušanja. SYNC 3 vam omogućuje upravljanje pametnim telefonom. Povezite EcoSport s aplikacijom FordPass kako biste otključali nove značajke pametne vožnje.
Sigurnost prije svega
Ford EcoSport je prepun inovativnih tehnologija i sustava dizajniranih da pomognu u zaštiti vas, vaših putnika i vašeg vozila. Od upozoravanja na potencijalne opasnosti do pametnog sustava koji vam pomažu u održavanju stabilnosti i sigurnosti.
Ford EcoSport
Impresivna fleksibilnost
Novi Ford EcoSport dolazi s iznenađujuće prostranim interijerom. Prostor je pametno upotrijebljen, a spremišta za pohranu povećana su tako da se stražnja sjedala mogu sklopiti u dva dijela 60/40. 

Prilagodljivi pod prtljažnika možete postaviti u tri položaja - fantastično rješenje kada ne želite da se stvari gomilaju jedna na drugu.
Prtljažnik Ford EcoSporta