Ne pristaje na kompromis
Ford transit custom trail
Sportski stil po narudžbi
Novi ford transit custom ms-rt

FORD TRANSIT CUSTOM

Transit Custom uvijek je bio poznat po svojoj robusnosti, funkcionalnosti i pouzdanosti. Uz još širi spektar inovativnih značajki i pametnih tehnologija, nudi i veću učinkovitost, dizajn i kvalitetu. Rezultat je najplemenitiji i najsofisticiraniji kombi na tržištu.

ODABERITE SVOJ MODEL

FURGON
Novi Transit Custom nudi impresivni teretni prostor kroz dužinu, širinu (od kotača do kotača) i uporabljivu visinu unutrašnjosti teretnog prostora. Tako ima mjesta za prijevoz standardnih ploča (u bočnom ili horizontalnom položaju), za tri Euro palete i za predmete do 3 metra dužine. 
double cab-in-van
Kao i kod furgona, možete odabrati dva ili tri sjedala u prvom redu. Uz to, Transit Custom s dvostrukom kabinom nudi dodatni fiksni red od tri sjedala, iza prednjeg reda. Također, tu su ostakljena pregrada koja odvaja drugi red sjedala od prtrljažnog prostora.
KOMBI
Svestranost dolazi kao standard s Kombi M1. Tri reda sjedala u standardnoj opremi omogućava vam siguran prijevoz do 9 putnika. Sva sjedala mogu se preklopiti ili ukloniti kako biste dobili veći prtljažni prostor. 
ZNAČAJKE KOJE ČINE RAZLIKU

KLJUČNE ZNAČAJKE

MOTOR ZA SVAKI POSAO
Birajte niz naprednih pogonskih sklopova. Transit Custom Plug-in hibrid (PHEV) može voziti do 42 km bez emisija, dok EcoBlue hibrid ima električnu pomoć za poboljšanje učinkovitosti goriva. I, naravno, tu je niz naprednih dizelskih motora Ford EcoBlue visokih performansi.
TERETNI PROSTOR
Tri stila karoserije, tri pristupa prtljažnom prostoru. Transit Custom nudi maksimalnih 8,3 kubičnih metara. Transit Custom s dvostrukom kabinom zaprima šest osoba i do 4,3 kubičnih metara tereta, u koji se lako može smjestiti jedna europaleta. Kombi s 9 sjedala koji još uvijek ima 2,5 kubičnih metara teretnog prostora. S bočnim kliznim vratima širine palete, stražnjim vratima koja se široko otvaraju i malom visinom ulaza, pristup cijelom tom prostoru za utovar je jednostavan.
MAKSIMALNA POVEZIVOST
Transit Custom sada je dostupan s FordPass Connect aplikacijom. Sustav otključava niz značajnih prednosti, uključujući 4G WiFi za do deset uređaja i ažuriranje prometa u stvarnom vremenu koji se isporučuje izravno u vaš SYNC 3 navigacijski sustav. U kombinaciji s aplikacijom na vašem telefonu, FordPass možete koristiti za otključavanje i zaključavanje vozila.
ACTIVE PARK ASSIST
Zaustavljanje zbog isporuke na prometnoj ulici ponekad može biti problematično. Osobito sa zatvorenim stražnjim prtljažnim prostorom i ograničenom vidljivošću. Active park assist pomaže vam lakše i praktičnije parkiranje na izazovnim mjestima.
Napredni sustav drži vas u prometnoj traci
Ukoliko slučajno izađete iz vaše prometne trake Pomoć za ostanak u prometnom traku vas upozorava vibracijom upravljača i vizualnim indikatorom na zaslonu.
GEOFENCING TEHNOLOGIJA
Dostupna je u vozilima s hibridnim pogonskim sklopom te je dizajnirana za smanjenje emisija. Transit Custom detektira kada uđe u zonu s niskim emisijama i automatski se prebacuje samo na električni način rada. Korisnici također mogu stvoriti prilagođene "zelene zone" za smanjenje emisija u blizini škola, u urbanim područjima i skladištima.