Ford Transit Custom Trail

FORD TRANSIT CUSTOM TRAIL

S robusnim novim dizajnom i poboljšanim mogućunostima, Ford Transit Custom Trail dizajniran je kako bi osigurao sigurno i kvalitetno obavljanje posla. 

Njegov mehanički diferencijal s ograničenim proklizavanjem (samo ručni mjenjač) poboljšava upravljivost Transit Custom Traila pri vožnji izvan ceste šaljući snagu na kotače s najvećom trakcijom. Dok niz sofisticiranih motora poboljšava učinkovitost i smanjuje emisije.

Upečatljiv vanjski stil Transita Custom Trail, uključujući jedinstvenu prednju masku s podebljanim natpisom FORD, osigurava da ćete se istaknuti gdje god se nalazili. A 16" aluminijski naplatci s 10 krakova upotpunjuju izgled.

KLJUČNE ZNAČAJKE

Uz mehanički diferencijal s ograničenim proklizavanjem (samo ručni mjenjač), Transit Custom Trail pomaže vam da stignete čak i do najudaljenijih odredišta. A impozantan novi dizajn s opcijskim krovnim nosačima i bočnim stepenicama osigurava da ćete se istaknuti iz gomile.
FORD ECOBOOST HIBRIDNI MOTOR
Transit Custom Trail dostupan je kao EcoBoost Hibrid. Hibridna tehnologija pomaže u smanjenju potrošnje goriva i nižim emisijama, s malim električnim motorom na baterije koji pruža dodatnu podršku motoru s unutarnjim izgaranjem kada je to potrebno. Kinetička energija i regenerativno kočenje pune 48-voltnu hibridnu bateriju dok vozite.
MEHANIČKI DIFERENCIJAL OGRANIČENOG PROKLIZANJA
Transit Custom Trail napravljen je da vam pomogne svladati izazovne terene s lakoćom. Dostupan na vozilima s ručnim mjenjačem, mehanički diferencijal s ograničenim proklizavanjem smanjuje neželjeno okretanje kotača, posebno na labavim ili neravnim površinama, usmjeravanjem snage na kotač s najvećom trakcijom. To vam pomaže da se krećete naprijed i poboljšava stabilnost kombija kada vam je to najpotrebnije.
FORD ECOBLUE DIESEL MOTOR
Novi Transit Custom Trail ima niz snažnih, čistih i profinjenih 2,0-litrenih Ford EcoBlue dizel motora, s četiri dostupna pogonska sklopa koji nude do 185 KS. Svaki motor zadovoljava stroge standarde emisije Euro 6.2.