KRENITE NA POSAO
FORD TRANSIT CUSTOM KOMBI

NOVI FORD TRANSIT CUSTOM KOMBI

Bilo da vozite radnu ekipu na gradilište, školski tim na utakmicu ili turiste na let... S dovoljno prostora za do 8 putnika + prtljažni prostor: svestrani Transit Custom kombi M1 bez napora odrađuje svaki zadatak.

Transit Custom kombi dosupan je u različitim visinama. A s fleksibilnim drugim i trećim redom sjedala može prevesti do osam putnika ili bez napora rekonfigurirati stražnji prtljažni prostor prema vašim poslovnim potrebama.
ZNAČAJKE KOJE ČINE RAZLIKU

KLJUČNE ZNAČAJKE

SJEDALA DIZAJNIRANA ZA MAKSIMALNU UDOBNOST
Dizajnirana, elegantna sjedala u prvom redu načinjena su od izdržljivih materijala za bolju udobnost tijekom putovanja. 
GEOFENCING Tehnologija
Dostupna je u vozilima s hibridnim pogonskim sklopom te je dizajnirana za smanjenje emisija. Transit Custom detektira kada uđe u zonu s niskim emisijama i automatski se prebacuje samo na električni način rada. Korisnici također mogu stvoriti prilagođene "zelene zone" za smanjenje emisija u blizini škola, u urbanim područjima i skladištima.
FORD ECOBLUE DIESEL MOTOR
Poboljšanu snagu i okretni motor Transit Custom kombija osigurava Ford EcoBlue 2,0-litreni motor. Već u skladu sa strogim zakonom o emisijama Euro 6.2 prednosti ovog naprednog pogonskog sklopa poboljšane su nizom pametnih, ekonomičnih tehnologija.