Takes team and tools
ford transit custom double cab-in-van

FORD TRANSIT CUSTOM S DVOSTRUKOM KABINOM

Prijevoz putnika prelazi na novu razinu. Izvanredna udobnost, inteligentni dizajn, napredna tehnologija i prostor za do devet osoba. Povrh toga iskustvo u vožnji kao da ste u automobilu i ultra-moderan dizajn eksterijera.

novi TourneoCustom ima izvanredan popis pametnih značajki koji pomažu vozaču. To uključuje i Sustav nadzora mrtvog kuta, sustav koji otkriva vozila koja biste mogli propustiti. 

S novim TourneomCustom svaka vožnja je doživljaj, bez obzira gdje sjedite.
provjerite transit custom s dvostrukom kabinom

KLJUČNE ZNAČAJKE

FORDPASS CONNECT
Novi Transit Custom Double Cab-in-Van sada je dostupan s modemom FordPass Connect. Sustav pruža niz neprocjenjivih prednosti, uključujući 4G WiFi za do deset uređaja, tako da je cijeli vaš tim sretan, a ažuriranja o prometu u stvarnom vremenu isporučuju se ravno u vaš navigacijski sustav u automobilu. U kombinaciji s aplikacijom FordPass na vašem telefonu, moći ćete provjeriti jeste li se sjetili zaključati vrata, a zatim ih daljinski zaključati ili otključati. Čak možete vidjeti lokaciju svog kombija na karti - tako da ne morate brinuti da ćete zaboraviti gdje ste parkirali kada ste na nepoznatim lokacijama.
Handsfree SYNC 3
SYNC 3 sustav je naša najnaprednija verzija do danas. Brži i lakši za korištenje, s poboljšanim glasovnim naredbama i još više funkcionalnosti. Novo sučelje ima veće tipke za poboljšanu upotrebljivost, a 8-inčni zaslon u boji osjetljiv na dodir, sada ima značajku pinch-and-swipe pokreta, koja se nalazi i na pametnim telefonima i tabletima, radi još intuitivnije navigacije. SYNC 3 dolazi s AppLink, Appleov CarPlay i Android Auto softverima koji informacije s vašeg pametnog telefona prikazuju na zaslonu osjetljivom na dodir.
URED U POKRETU
Prilagodljivo dvostruko putničko sjedalo sadrži prostor za pohranu kojemu je lako pristupiti. Prostor je dovoljno velik za pohranu prijenosnog računala, fascikala i drugog korisnog uredskog materijala. U Trend, Limited i Sport izvedbama sjedalo dolazi s ugrađenim stolićem na izvlačenje koji je smješten u gornjem dijelu središnjeg naslona za leđa. Stolić je radne površine 345 mm x 240 mm pa je pogodan za prijenosno računalo ili pisaći blok. Stolić također sadrži držače za dvije šalice, utor za olovke i elastični remen.
Sve na svom mjestu i prostor za sve
ostoji mnogo pametnih, pokrivenih prostora za pohranu, čak i iznad ploče s instrumentima. Odjeljak s poklopcem sadrži 12-voltnu utičnicu, AUX ulaz i standardni USB priključak.

Između vozačevog sjedala i suvozačevih sjedala također možete ugraditi opcionalnu utičnicu od 150W i 240V.

Maksimalna zaštita s iznimno jakom karoserijom
Bor i drugi čelici visokih performansi čine više od 40 % materijala koji tvore karoseriju te su također sastavni dio materijala koji čine putničku kabinu. Na ovaj način Transit Custom je vozilo lake kategorije otporno na sudare. Dizajn karoserije je dodatno poboljšan kroz više od 4.500 računalnih simulacija i testnih sudara.