STVOREN ZA AVANTURE
Ford transit custom active

FORD TRANSIT CUSTOM ACTIVE

Ford Transit Custom Active više je od vašeg ureda na cesti.

Opcijski mehanički diferencijal s ograničenim proklizavanjem (samo ručni mjenjač) daje vam povjerenje na zahtjevnom terenu šaljući snagu na kotače s najvećom vučom. A moderan novi dizajn osigurava da ćete se uvijek isticati iz gomile.

Od rada u gradu, do vikend kampiranja. Kamo god krenuli, Transit Custom Active stvoren je da svako putovanje učini lakšim.
Galerija

KLJUČNE ZNAČAJKE

S upečatljivim, novim vanjskim dizajnom i naprednim mogućnostima, Transit Custom Active stvoren je da iskočite iz rutine. S vrhunskim materijalima i pametnim tehnologijama bit ćete povezani kamo god pošli.
VIŠE OD POSLOVNOG VOZILA
Transit Custom Active dobio je hrabar novi izgled koji odgovara njegovim impresivnim mogućnostima. Jedinstveni 17-inčni aluminijski naplatci, kontrastna ogledala i prepoznatljiva aktivna rešetka hladnjaka brinu se da ćete biti zapaženi. Bočna stepenica po cijeloj dužini čini pristup kombiju lakim, a krovni nosači omogućuju vam da prevezete još više tereta. Kombi je također dostupan s opcijskim mehaničkim diferencijalom s ograničenim proklizavanjem, kako biste se lakše kretali po zahtjevnom terenu.
UŽIVAJTE U VOŽNJI
Transit Custom Active dobio vrhunsku, djelomičnu kožnu presvlaku. 'Nordic Blue' šavovi stvaraju jedinstvenu unutrašnjost koja nadopunjuje smjeli vanjski dizajn. Pametne tehnologije, kao što je FordPass Connect, povezuju vas gdje god vas put odvede.
IZGRAĐEN ZA NAJTEŽE POSLOVE
Transit Custom Active dostupan je s naprednim sustavom koji je napravljen da vam pomogne kod zahtjevnih terena. Opcijski mehanički diferencijal s ograničenim proklizavanjem smanjuje neželjeno okretanje kotača, posebno na labavim ili neravnim površinama, usmjeravanjem snage na kotač s najvećom trakcijom. To pomaže da vi i vaš teret krećete naprijed kada vam je najpotrebnije.
NAPREDNA TEHNOLOGIJA MOTORA
Napredni dizelski motori EcoBlue impresioniraju snagom do 170 KS i glatkim okretnim momentom.