Gdje god vas posao odveze
FORD TRANSIT CONNECT ACTIVE
Uživajte u svojim putovanjima
Ford TRANSIT CONNECT ACTIVE

NOVI FORD TRANSIT CONNECT ACTIVE

Ford Transit Connect Active naš je najsvestraniji kombi. Njegova srednja veličina, sofisticirana tehnologija, do 3,6 kubičnih metara prtljažnog prostora, Ford Transit Connect prevozi do 982 kg tereta. 

Active dolazi i s opcijskim mehaničkim diferencijalom s ograničenim proklizivanjem kako bi vožnja po teškom terenu bila što sigurnija i jednostavnija. 

Od dostave u gradu do brdskog puta; što god radili, Ford Transit Connect dorastao je zadatku.
ZNAČAJKE KOJE ČINE RAZLIKU

KLJUČNE ZNAČAJKE

S odvažnim novim dizajnom i poboljšanom tehnologijom, Transit Connect Active napravljen je za ljude koji žele uživati u svom poslu.
STVOREN ZA AVANTURE
Transit Connect Active stvoren je za avanturu. Visina vožnje je povećana kako bi pomogla na neravnom terenu, dok nova aktivna maska hladnjaka i srebrne zaštitne ploče daju moderan izgled. Stražnja prtljažna vrata pune širine omogućuju vam lak pristup spremištu, a srebrne krovne šine pune dužine omogućuju vam povećanje prtljažnog prostora. Jedinstveni 17" aluminijski naplatci, produžeci lukova kotača i oznake Active upotpunjuju robustan izgled.
MODERAN DIZAJN
Unutar Transit Connect Activea nova sjedala kombiniraju stil i izdržljivost. Nordic Blue šavovi na sjedalima, upravljaču i ručici mjenjača pružaju kabini upečatljiv novi izgled. Signature Active brave pomažu da vaš kombi ostane u najboljem izdanju. SYNC 3 s FordPass Connect osigurava vam da ostanete povezani sa svojim vozilom, kamo god vas put odvede.
IZGRAĐEN ZA NAJTEŽE POSLOVE
Transit Connect Active dostupan je s naprednim sustavom koji vam pomaže kod teškog terena. Opcijski mehanički diferencijal s ograničenim proklizivanjem smanjuje neželjeno okretanje kotača, posebno na neravnim površinama i usmjerava snagu na kotač. To pomaže vama i vašem vozilu da se kreće u pravom smjeru.
NAPREDNA TEHNOLOGIJA MOTORA
Napredni dizelski motori EcoBlue daju impresivnu snagu do 120 KS i glatkim okretnim momentom.