Gdje god vas posao odveze
Ford ranger super cab
Izrađen za težak posao
Ford ranger super cab

FORD RANGER SUPER CAB

Čvrst, sposoban i spreman za rad. Ranger Super Cab ima drugi red sjedala za još dva putnika. Odlično je rješenje kada trebate dodatan par ruku na gradilištu. 
Ranger Super Cab nudi impresivnu duljinu prtljažnog prostora od 1847mm. 

Postoji razlog zašto je Ford Ranger najprodavaniji pick-up kamionet u Europi.† S izuzetnom nosivošću od 1 tone, sposobnošću da vuče do 3500 kg, plus nevjerojatnim rasponom motora i robusnom terenskom sposobnošću: Ranger Super Cab olakšava vaš radni život.
ZNAČAJKE KOJE ČINE RAZLIKU

KLJUČNE ZNAČAJKE

FORD ECOBLUE DIESEL MOTOR
S nizom nove generacije 2,0-litrenih Ford EcoBlue dizel motora, novi Ranger je snažniji, učinkovitiji i ima niže emisije CO2. Uz tri dostupna pogonska sklopa koji nude do 213 KS i 500 Nm, zajamčeno je da ćete pronaći model za sebe.
DRUGI RED SJEDALA
Ranger Super Cab ima drugi red sjedala, što vam osigurava praktičan prijevoz još dva dodatna putnika. I dalje nudi impresivnu dužinu prtljažnog prostora od 1847 mm tako da možete prevoziti i svoje predmete.
ADAPTIVNI TEMPOMAT
Zahvaljujući tehnologiji Adaptive Cruise Control, vi birate brzinu kojom želite voziti, a sustav je održava. Ako ugrađeni RADAR senzor otkrije vozilo ispred, usporit će vaše vozilo kako bi održao sigurnu udaljenost.  Nakon što se cesta ispred vas oslobodi, sustav će ubrzati do odabrane brzine.
SUSTAV KONTROLE VUČE
 Napredan sustav kontrole proklizavanja eliminira prekomjerno proklizavanje kotača i osigurava maksimalno prianjanje, performanse i stabilnost tijekom vožnje. Sustav neprestano prilagođava i prati snagu koja se isporučuje.