Idealan za posao
ford ranger regular cub
Uživajte u obavljanju posla
Ford ranger regular cub
Po narudžbi za vaš posao
Ford ranger regular cub

FORD RANGER REGULAR CAB

Postoji razlog zašto je Ford Ranger najprodavaniji pick-up u Europi*.

Čvrst i robustan, svaki detalj iskorišten je za učinkovitost u obavljanju vašeg posla. Regular Cab dolazi bez stražnjih sjedala čime dobivate više mjesta kapaciteta 1252 nosivosti za prijevoz vaših predmeta.

S izuzetnom nosivošću od 1 tone, sposobnošću za vuču do 3.500 kg, te nevjerojatnom ponudom motora i robusnom off-road sposobnošću: Ranger Regular Cab olakšava vaš poslovni život.
ZNAČAJKE KOJE ČINE RAZLIKU

KLJUČNE ZNAČAJKE

PRIJEVOZ TERETA
Točke za pričvršćivanje u skladu s DIN-om pomažu vam da prevozite teret sigurno i bezbrižno. Mogu biti unutarnji i vanjski, a broj točaka za pričvršćivanje ovisi o stilu kabine.
FORD ECOBLUE DIESEL MOTOR
S nizom nove generacije 2,0- litrenih EcoBlue dizel motora, novi Ranger je snažniji, učinkovitiji i ima niže emisije CO2. Uz dva dostupna pogonska sklopa koji nude do 170 KS i 420 Nm, sigurni smo da ćete pronaći model za sebe.
JEDNOSTAVNO PUNJENJE TANKA
Zahvaljujući praktičnoj tehnologiji gotovo je nemoguće sipanje pogrešnog goriva u vaše vozilo, jer pogrešna mlaznica jednostavno ne odgovara.

Još bolje, budući da je Ford Easy Fuel sustav bez čepa, više ne morate rukovati prljavim poklopcem goriva.
IMPRESIVNA NOSIVOST TERETA
Ranger Regular Cab nudi impresivnih 1,8 kubičnih metara. Čvrste i praktične točke za pričvršćivanje u skladu s DIN-om pomažu vam da osigurate sav teret koji prevozite.
PLATFORMA ZA POSAO
Za industrije koje se oslanjaju na robusna, pozdana vozila koja mogu ići bilo gdje - Fordova najnovija Chassis Cab Ranger nudi alternativnu platformu. Ranger kao najprodavaniji pick-up u Europi i dobitnik nagrade International Pick-up 2020. Čvrsta konstrukcija karoserije na okviru pruža čvrst temelj za specijalizirane pretvorbe do 3270 kg bruto mase vozila, s kapacitetom vuče od 3500 kg. Pogon na četiri kotača koji se može birati pruža prepoznatljivu Ranger terensku sposobnost.