Trening centar

Kako bi slogan Go Further istinski osjetili u svemu što nosi oznaku Ford, osim potrebe za ulaganjima u radionice i njihovu opremljenost najsuvremenijim dijagnostičkim uređajima, potrebno je kontinuirano ulagati i u svoje djelatnike.

 

Grand Auto je tu potrebu prepoznao te ustanovio vlastiti Trening centar u kojem djelatnici svih ovlaštenih servisera u Republici Hrvatskoj imaju priliku upoznati se s najnovijim tehnologijama i dostignućima na području automobilske tehnike. Svi djelatnici tijekom godine prolaze kroz niz stručnih usavršavanja i obuka za pojedine modele vozila i prije nego što su ti modeli dostupni na tržištu.

 

Edukacija u Trening centru se obavlja po Fordovom međunarodno priznatom Masters programu čime se osigurava visoka razina kvalitete usluga u svim ovlaštenim Fordovim servisima širom svijeta. Kao potvrdu o uspješno završenoj obuci polaznicima se dodjeljuju certifikati koje možete vidjeti u svim ovlaštenim servisima a koji su Vam jamstvo da će Vaše vozilo održavati kvalificirano i stručno osoblje servisa.

 

 

Bookmark & Share