Pregled

Novi Tourneo Custom

Prijevoz putnika prelazi na novu razinu. Izvanredna udobnost, inteligentni dizajn, napredna tehnologija i prostor za do devet osoba. Povrh toga iskustvo u vožnji kao da ste u automobilu i ultra-moderan dizajn eksterijera.

Najnovije tehnologije za vašu udobnost i praktičnost

Novi TourneoCustom ima izvanredan popis pametnih značajki koji pomažu vozaču. To uključuje i Sustav nadzora mrtvog kuta, sustav koji otkriva vozila koja biste mogli propustiti. (IntelligentSpeedAssist) Pametna pomoć za brzinu koristi kameru za prepoznavanje prometnih znakova (ako je omogućeno) da otkrije trenutačno ograničenje brzine i pomaže vam da brzinu zadržite u granicama ograničenja.

CrossTrafficAlert (Upozorenje o nadolazećem prometu) upozorava vas da se približavate vozilima dok vožnjom unatrag odlazite iz parkirališta. Adaptive Cruise Control (Prilagodljivi tempomat) pomaže vam da automatski zadržite unaprijed određenu udaljenost do vozila ispred vas.

Tehnički napredni motor

Ford EcoBlue 2.0 motor je sofisticiran i postavlja nove standarde u pogledu snage i zakretnog momenta. Posebno je impresivno to što motor također nudi izuzetno nisku emisiju i poboljšanu učinkovitost potrošnje goriva.

Sjednite, opustite se i uživajte u vožnji

S novim TourneomCustom svaka vožnja je doživljaj, bez obzira gdje sjedite. Zahvaljujući fleksibilnom sustavu stražnjih sjedala, dostupne su mnoge konfiguracije sjedala / prtljažnog prostora. A s L2 inačicom s dugim međuosovinskim razmakom, čak možete stvoriti još više mjesta za prtljagu.

S novim, reverzibilnim sjedalima u drugom redu možete organizirati sjedala za konferenciju. Ovisno o modelu, vozilo ima tri pojedinačna sjedala u drugom redu i pojedinačna sjedala u trećem redu. Pojedinačna sjedala mogu se sklopiti tako da se samostalno preklope, spreme ili uklone. Visokokvalitetne tkanine i obloge, više prostora za pohranu i razina
proizvodnje ekvivalentna automobilu jamče udobnost i praktičnost te pružaju vozaču i putnicima ugodno iskustvo u vožnji.

Sustav za zaštitu pješaka

Pre-CollisionAssist (Pomoć prije sudara) s prepoznavanjem pješaka otkriva spora vozila na cesti ispred vas ili ljude i vozila koja bi mogla prijeći putanju vozila, upozoravajući vas na njihovu prisutnost. Ako ne reagirate, sustav automatski koči za vas. Ova tehnologija pomaže u namjeri da se smanji ozbiljnost nezgoda ili da ih se potpuno izbjegne. Sustav je djelotvoran (pri normalnim uvjetima na cesti i vozilu) pri brzinama do 80 km/h.

Bookmark & Share